18.11.2014

¡Viva México!

En erityisemmin aina pidä tulisesta ruoasta. Pieni polte on kuitenkin paikallaan. Chili on kuin HP kastike. Sillä kun alkaa läträämään, niin kaikki maistuu samalta. Eikä siitä tavasta tahdo päästä millään eroon.

Asenne - Meksikolainen ruoka on aina tulista. Kävimme reissulla meksikolaisissa ravintoloissa, joissa tiedettiin ettei ohikulkija välttämättä ilahdu tulisesta; Not for gringos!

Tulikuumissa pannuissa on lihat, sipulit ja muut vihannekset, sopivasti maustettuina. Vierasta ei haluta nöyryyttää omilla tulisilla tottumuksilla. Jos tilaus meni tuliseksi: Are You sure? Ja leveä hymy

Lisukkeena erivärisiä sörsseleitä, ja lisää vihanneksia. Meksikolainen ruoka on hyvää!

Pöytämausteilla saa lisätä oman maun mukaan tulisuutta; miedosta - polttavaan. On hyvä kun chilimausteita on useita vahvuuksia tarjolla. Pikatutkimus; Salsa Picantea oli käytetty pöytämausteista eniten. Sitä pullo tuliaisiksi, SemiHot!

ChiliPark 2014